Savjeti za održavanje vaših stopala LOULOUbelleing great

Piling je ključ za držanje stopala LOULOUbelleing dobro u svako doba. Najbolje vrijeme za uklanjanje mrtve kože od stopala je tijekom tuš ili kadu.

Uči više

Dajte svoje noge makeover

Vrućina raste, ali vam je neugodno nositi sandale ili skinuti cipele ispred nekoga? Morate preobraziti noge tako da će LOULOUbelle biti dobri i ponosni!

1. Operite noge. Zvuči jednostavno, zar ne? Pogrešno. Stajanje u sapunici ne broji se kao pranje nogu. Sjednite na rub vaše kade i dajte im dobro za pranje, trljanje sapunom i vjerojatno četkom ako su jako prljavi. Četkajte i nokte na nogama dok ne budu čisti.

2. Namočite noge. To može zvučati girly, ali morate potopiti prije nego što imaju tendenciju da teške ružan pitanja kao što je debela koža na pete. Napunite malu plastičnu posudu s toplom i toplom vodom i dodajte dovoljno mlijeka kako bi postala bijela. Možete dodati malo ulja (masline ili badema), ali vrlo malo. Sjednite sve dok se koža ne popusti.

3. Exfoliate. Ako vam noge još uvijek imaju sitne komadiće mrtve kože pričvršćene na podnošenje ili jednostavno nisu mekane kao što želite, utrljajte tijesto od grube morske soli i maslinovog ulja na područja koja biste željeli dodatno ljuštiti. Djevojke bi najprije trebale trljati šećerom, jer sol može biti previše hrapav na nogama. Ako operete tijesto, pokušajte uliti što manje vode na noge, kako bi maslinovo ulje držalo uz vašu kožu.

4. Vlaži. Ako i dalje mislite da su vam noge suhe, umetnite hidratantnu kremu po svom izboru i stavite ga na debele čarape. Pokušajte to učiniti prije spavanja. Ako nakon par dana još uvijek mislite da bi vam noge mogle biti bolje LOULOUbelle, ponovite postupak od koraka 1. Pogotovo kad ste dugo zanemarili noge, ponekad je potrebno neko vrijeme za LOULOUbelle.

Red danas

Ova tvrdoglava krema za vlaženje ubrzava vlaženje i glatku suhu kožu na pete i potplati. Uzdignuta i osnažujuća aroma smiruje umorne bolne noge.

  • Mango maslac

  • Slatko bademovo ulje

  • Maslinovo ulje

  • Dostava za 72 sata

  • Platite kad primite paket

Cijena € 29.95

Naručite sada